Kysy meiltä

Kysymyksen lähettäminen avoimelle palstalle

Vaivaako mieltäsi joku kysymys näiden sivujen aihealueeseen liittyen — Oletko aina halunnut varmistaa tietojasi aiheesta tai selventää epäselvyyksiä noituuteen liittyen? Meille voit lähettää kysymyksen avoimelle palstalle tätä kautta.

Sivustomme ylläpitäjät varaavat oikeuden olla vastaamatta lähetettyyn kysymykseen mikä se on epäasiallinen, pelleilyä tai vastaavaan on jo kertaalleen vastatut sivuilla. Kaikki kysymykset joihin vastataan tulevat näkyviin julkiseksi mutta kysymyksiin vastauksista ei erikseen ilmoiteta kysyjälle erikseen. Vastausaika 1-30 pvä ruuhkasta riippuen.

EMME TOIMI MUIDEN VERKKOSIVUJEN KANSSA! Emme vastaa tai vastaanota kysymyksiä tai tekstejä liittyen mm. varjojenkirja.com, pakanaverkko.fi tai lehto-ry.org verkkosivuihin koska meillä ole mitään tekemistä niiden kanssa.

Kysymykseesi vastaavat ainostaan tällä sivulla mainitut noituutta harjoitattavat henkilöt. Kysymykseen vastaa ainoastaan satunnaisesti vapaana oleva henkilö – et saa kiinni yksittäisiä henkilöitä tätä kautta.

Otamme vastaan VAIN kysymyksiä. Tämä ei ole henkilökohtainen purkupalstasi joten jätä elämäntarinasi niille joita se kiinnostaa. Jos et osaa sanoa kysymystäsi selkeästi ja lyhyesti niin jätä se väliin. Ainostaan hyväksytyt kysymykset käsitellään ja julkaistaan.

Nimesi
Kysymyksesi
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen)


Palaa etusivulle

Kategoriat

© 2004- Noituus.com - Kaikki oikeudet pidätetään - Sisällön kopioiminen kielletty.