Ylienergia vihassa ja tunteissa

Kysymys

Hei, pyydän mitä nöyrimmin opastusta.
Olen rikkonut useamman hehkulampun, koskettamalla katkaisijaa ja hermostuksissani hammaslohkesi suussa itsestään.. ja kun olin jännittynyt/ hemostunut juhlissa, niin jää palat vesilasissani eivät sulaneet vaikka muiden vesi lasit olivfat jo lämmenneet normaalissti.
En oikein ymmärrä itseäni, minua ei ole kasvatettu käyttämään ohjailemaan voimia ja tulen surulliseksi joka kerta kuin hajotan särjen tuhoan jotakin. voisinko saada neuvoja rakentavampaan suuntaa. Varmasti voin saada jotain hyvääkin aikaan, jos onnistun tuhoamaankin, mutta mioten se onnistuisi? ja onko jotain kikkoja ettei käytä voimia tuohoamiseen vaikka olisiki kuinka vihainen tahansa? Kiitoksia jo etukätyeen :)

Vastaus

Kertomasi perusteella sinun kehosi energian ulosanti on melko voimakasta, vaikkakin alitajuista. Kuten vaimoni sanoo, ”se on välillä tämmöistä meillä helikoptereilla”.

Ihmisten alitajuinen energiapohjainen vaikuttaminen muihin ihmisiin, asioihin, esineisiin on melko yleistä, vaikkakaan sitä ei tietenkään tunnusteta missään tiedekunnassa. Vaikka tiede ei sitä tunnusta, yllättävän paljon sitä silti vain tapahtuu. Monelle ihmiselle se on korvanlotkautuksen arvoinen asia, osalle pelottavaa ja niille murto-osalle jotka kutsuvat itseään noidiksi se on käyttövaraa.

Ymmärrän hyvin että kokemasi voi olla hyvinkin pelottavaa. Olen itse saanut asioita hajoitettua tunnepurkauksilla usein koskematta fyysisesti niihin. Välillä ikävän kallistakin.

Mutta kaikissa asioissa on hyväkin puoli: Sinun tapauksessasi tiedät että toimit oman energiasi johtimena asioihin. Se on ensimmäinen ja tärkeä pointti, koska tiedostat omat voimavarasi. Se toinen askel onkin sitten hiukan haastavempi.

Energian hillitsemiseen ja hallitsemiseen käytetään samantapaisia tekniikoita kuin sen suuntaamiseen ja kohdistamiseen. On ymmärettävästi vaikea kuvailla prosessia, jonka on erittäin monen vuoden aikana oppinut mutta yritetään: Ensisijaisesti sinun pitää pystyä hallitsemaan omia tunteitasi. Se ei ole tule olemaan helppoa.

Tunteiden hallitsemisella en tarkoita sulkea omia tunteita pois, vaan kykyä että pystyt joko siirtämään vihasi taustalle, tai purkamaan sen [energian] johonkin vähemmän särkyvään asiaan. Jos et halua välittömästi saada mitään aikaan tällä ylimääräisellä ”latauksellasi”, niin kannattaa käyttää ns. Maadoittumista. Maadoittuminen on tekniikka, jossa ylitse pursuava energia puretaan paikkaan missä se ei voi vahingoittaa mitään. Yleensä tällä tarkoitetaan esimerkiksi luontoa (maaperä, vesi, tuli) jossa energia hajoaa pois pienimpiin osiin.

Edellämainittu tapahtuu keskittymällä asiaan, mihin haluaa oman energiansa purkaa ja sisällään suuntaamalla kaiken sen energian tähän kohteeseen. Tämä vaatii sen, että keskityt sisimmässäsi ja keräät kaiken – Kirjaimellisesti kaiken – Sen pahan olon ja vihan mikä sisälläsi velloo ja sitten työnnän sen sisältäsi haluamaasi kohteeseen mielessääsi niin että tunnet koko sen vihan ja energian häviävän itsestäsi.

Tätä samaa tekniikkaa käytetään paljon myös noituudessa saamaan asioista aikaa, oli kyse sitten vihasta, lämmöstä, tai muutoin vain ylienergisestä olosta. Tärkeätä on muistaa, että purkamalla energiasi johonkin saatat tuntea olosi jälkikäteen tyhjäksi, joskus hyvinkin väsyneeksi ja omalla kohdallani, nälkäiseksi.

Energian voi käytännössä purkaa tai asettaa ihan mihin tahansa mutta on asia erikseen mihin se kannattaa purkaa. Maadoittumisessa se puretaan paikkaan mikä hajoittaa sen pieniin osiin ilman että se aiheuttaa mitään pahaa. Osa purkaa tämän energian vaikkapa johonkin pieneen esineeseen, jopa tiedän, että voi purkaa sen paperiin minkä sitten polttaa, mutta nämä tekniikat vaihtelevat hivenen sen mukaan minkälaisesta energiasta on kyse ja kuinka kokenut ihminen sitä tekee.

Pääsääntö on kuitenkin aina se, että energian voi purkaa ihan mihin tahansa ja mikäli sitä ei pura, se yleensä purkautuu itse ja silloin se voi purkautua kohteisiin joihin sitä ei halua.

Jos haluat hyödyntää kehosi ylipursuavaa energiaa positiivisesti ilman että sitä maadoittaa on asia haastavempi. Vihasta syntyvä energia niillä ihmisillä joilla se ”pursuaa” on kyllä voimakasta, mutta myös ”kylmää”. Sitä voisi kuvailla kylmänä kovassa tuulessa kasvoon osuvina alijäähtyneinä vesipisaroina: Se on kyllä voimakasta, jopa kipuilevan voimakasta, mutta laatunsa vuoksi hankala käyttää hyvään.

Ehkä ehdottaisin sinua kokeilemaan näin: Seuraavan kerran kun viha täyttää sisimpäsi, yritä purkaa se edellämainituilla tavoilla kohteeseen, mikä ei voi hajota, kärsiä tai aiheuttaa kärsimystä muille. Pura sisältäsi kaikki se pois äläkä jätä pisaraankaan ”pahaa energiaa” sisällesi.

Jos taas tunnet olosi muuten vain ylienergiseksi, voit hyödyntää sitä sekä omassa elämässäsi että muiden auttamisissa: Aseta päämäärä energiallesi. Mieti, mitä voit saada aikaan edistämään joko omaa tai muiden elämääsi, aseta tarkat päämäärät tavoitteellesi (ja yleisesti hyvä: Ettei asian tapahtuminen vahingoita ketään – sääntö) ja kohdista energiasi sitä kohti rauhallisesti mutta päättäväisesti.

Kohdistamalla en tarkoita edellämainittua purkamista, vaan huomattavasti rauhallisempaa ja päämääräisempää kohdetta. Energian käsittelyssä on tärkeätä että sen energian suuntaa rauhallisesti ja on rehellinen itselleen päämäärissä. Lopputulos on sama: Ylimääräinen energia purkautuu sinusta mutta sen sijaan että hajoittaisit jotain tai vain purkaisit energiasi johonkin pois sisältäsi, se toimii kuin tuulenväre syksyllä: Ohjailee lehtiä putoilemaan oikeaan paikkaan.

Toivottavasti vinkeistäni oli apua. Energian ohjaamiseen tarvittava tekniikkaan on helppo lähteä liikkeelle, ja apu voi löytyä pian, mutta sen hioituminen sellaiseksi mikä tekee juuri niinkuin haluat ilman kestää vuosia. Älä kuitenkaan pelkää kokeilla.

Vastannut

UnenkulkijaLue viestejä kategoriasta Vaisto ja voimat. (Kiinteä linkki)

Palaa etusivulle