Pimeän hetki ja aistit

Kysymys

Olen nykyään huomannut viihtyväni hyvin pimeässä ja hämärässä, ja tuntevani itseni vahvaksi ja energiseksi. Aistin pimeällä kaikenlaiset voimat helposti, ja näen pimeässä aika hyvin. Kunnioitan luontoa ja eläimiä, ja tulen eläimien kanssa hyvin toimeen. En epäile ollenkaan yliluonnollisia voimia, sillä meidänkin talossa kulkee joskus henkiä. Voiko minulla olla noituuteen liittyviä voimia? Mitä minun kannattaisi tehdä?

Vastaus

Siihen mitä sinun kannattaisi tehdä ei ole olemassa kaikenkattavaa vastausta joten viimeiseen kysymykseen vastaan ensimmäisenä: Tee se mikä tuntuu sinusta oikealta. Jos tunnet että polkusi vie sinua johonkin tiettyyn suuntaan ja se tuntuu hyvältä, älä pelkää kulkea polkuasi vaan ota rohkeasti ensimmäinen askel.

Yleisesti kuvailuusi voin vain todeta: Kuulostaa tutulta. Henget ja energiat yleensä aistii helpommin hämärällä ja pimeällä ja osa ihmisistä, olivat he noitia tai ei sinänsä, on enemmän yö- kuin päiväihmisiä ja myös allekirjoittanut itse voisi elää vain yöt ja nukkua päivän.

Yöllä ja pimeällä aistit herkistyvät ja etenkin aamuyöllä kun ihmisvilinä ja elävien ihmisten järkyttävän vilisevä energia on hiljentynyt pääsevät henget liikkuvat aktiivisemmin ja ovat helpommin aistittavana. Jos kertoisin niistä lukemattomista kerroista kun olen kohdannut henkiä niin suurin osa tarinoista varmasti sijoittuisi hämärän hetkiin.

Mutta mitä tulee itse kysymykseesi: Älä pelkää tehdä valintoja tai valita polkuasi. Oli se mikä tahansa varmista että polkusi on sellainen mikä tuntuu sinusta oikealta.

Vastannut

Unenkulkija

Olen nykyään huomannut viihtyväni hyvin pimeässä ja hämärässä, ja tuntevani itseni vahvaksi ja energiseksi. Aistin pimeällä kaikenlaiset voimat helposti, ja näen pimeässä aika hyvin. Kunnioitan luontoa ja eläimiä, ja tulen eläimien kanssa hyvin toimeen. En epäile ollenkaan yliluonnollisia voimia, sillä meidänkin talossa kulkee joskus henkiä. Voiko minulla olla noituuteen liittyviä voimia? Mitä minun kannattaisi tehdä?Lue viestejä kategoriasta Vaisto ja voimat. (Kiinteä linkki)

Palaa etusivulle