Omistanko noituuteen liittyviä voimia kun tuulet tottelevat

Kysymys

omistanko noituuteen liittyviä voimia?  olen huomanuut että jos on tyyni ilma niin pystyn synnyttämään tuulen onko se jokin voima?  olen aina pitänyt tuulesta ja tullut sen kanssa juttuun, mutta nyt minua on alkanut pelottamaan koska kuulen yöllä outoja ääniä  ihan vierestäni, se ei ole suomea joten en tiedä mitä tehdä?

Vastaus

Ensimmäiseen kysymykseesi että kyllä – näin voisi asian ilmaista. Noituus on melko pyörivä määritelmä ja jokainen määrittelee sen miten sattuu, mutta kertomasi perusteella sinulla on voimakas ja hyvä yhteys luontoon joka kuuntelee sinua. Muista myös aina kuunnella mitä luonnolla on sinulle sanottavaa.

Oudoista äänistä yöllä on noin kysymällä hankala sanoa koska kyse voi olla joko ihan perinteisistä hengistä (lue: entisistä elävistä), luonnonhengistä tai muista sen tapaisista mutta tilannetta paikanpäältä tietämättä on mahdoton sanoa mistä on kyse.

Henkiä, noin yleisesti, voidaan aistia kuulemalla, tuntemalla, näkemällä ja jopa haistamalla — niinkin hauskalta kuin se kuulostaa se voi jopa välillä yllättää. Missään näistä ei ole kyse suorasta fyysisesti aistihavainnoista jotka välittyvät maku- tai näköreseptoreiden kautta aivoihin vaan aistimista ”korkeammalla tasolla” jonka aivot sitten yrittävät tulkita joksikin mitä niiden on vaikea selittää.

Olivat yöllä kuulemasi äänesi sitten näitä tai mitä tahansa, pelkäämiseen sijaan ota kontakti: Ole rohkea ja keskity, kuuntele, yritä saada selvää tai ymmärtää ja jos haluat niiden loppuvan, pyydä sitä, joka ääntä pitää, jättämään sinut rauhaan. Yhtälailla kyse voi olla niin eksyneestä entisestä elävästä kuin mistä tahansa muustakin

Vastannut

UnenkulkijaLue viestejä kategoriasta Vaisto ja voimat. (Kiinteä linkki)

Palaa etusivulle