Ihmisten aura sekä ympäristön reagointi

Kysymys

Anteeksi, jos tämä on tyhmä kysymys… Mutta, toisinaan lamput alkavat välkkyä, kun tulen huoneeseen, esineitä (esim laseja) hajoaa ja aistin ihmisten läsnäolon. Lisäksi nään jonkinlaisen ihmisten ”hengen” heidän ympärillään (aura?).

Olen aika nuori (15), mutta olen nähnyt noita auroja pienestä asti. Joskus olen nähnyt myös jonkinlaisia henkiä, mutta niistä en tiedä lainkaan mitä ne ovat. Kun olen puhunut näistä jollekin (varsinkin pienempänä, nyt en oikeastaan enää) olen saanut kuulla niiden olevan hulluutta tai mielikuvituksen tuotetta.

Voivatko nämä asiat liittyä jotenkin noituuteen? Kiitos paljon jo etukäteen.

Vastaus

Kyllä ja ei. Asioita mitä kuvailit ei välttämättä voida lukea sen enempää noituudeksi kuin miksikään muuksikaan — osa mainitsemistasi asioista on ihmisen hyvinkin luonnollinen kyky aistia ympäristöä ja kaikkea sen osia. Taas se, että hehkulamput värisevät tai muutoin reagoivat pelkästään sinuun johtuu todennäköisesti sinun omasta energiakentästäsi mikä sinulla on.

Kaikella elävällä on pääsääntöisesti tietyntapainen energiakenttä joka on aistittavissa. Vältän itse käyttämästä termiä ”Aura” mutta sama asiahan se loppupelissä on. Minä kutsun sitä elinvoimaksi ja tämä ko. elinvoima säteilee kaikesta elävistä ympärilleen ja vaikuttaa kenties myös sinun tapauksissasi mainitsemiisi lamppuihin.

Jos tätä energiaa, elinvoimaa, ohjaa ja suuntaa eri tarkoituksia varten, oli kyse sitten parantamisesta tai muutoin asioihin vaikuttamista, niin sitä oikeastaan kutsutaan vasta noituudeksi. Näitä muita asioita kutsun vain kyvyiksi joita ihmisillä on.

Vastannut

UnenkulkijaLue viestejä kategoriasta Vaisto ja voimat. (Kiinteä linkki)

Palaa etusivulle