Kaveri kirosi ex-naisystävänsä

Kysymys

Kaveri kirosi ex-naisystävänsä noin puolivuotta sitten, nyt hän on todella masentunut eli tässä on juuri käynyt se 3x takasin kiroukset vai??? Voinko auttaa häntä mitenkään? Kostautuuko meille kaikille oikeasti kaikki ne kiroukset mitä olemme tehneet? Mistä johtuu, että näen välillä ”haamuja/hahmoja” kulkemassa meillä kotona?? Olenko ihan oikeasti vaan tulossa hulluksi ja pitäisi hakeutua hoitoon vai mitä???? laittakaa sähköpostia ***osoite poistettu***

Vastaus

Loitsut, tai kiroukset, eivät ole leikkimistä varten vaikka ihmiset niillä ikävä kyllä hyvinkin paljon leikkivät. Jos loitsija ei tiedä kunnolla mitä tehdä niin loitsu voi helposti palata myös takaisinpäin.

Se kolmen kertaisen paluun sääntö on kuitenkin vain ihmisten keksimä moraalikoodi jolla ei ole käytännössä mitään merkitystä ihmisen itsensä ulkopuolella: Toki jos loitsija loitsua tehdessään pitää mielessään kyseistä moraalikoodia niin varmasti se voi sitoutua loitsuun mukaan ja sitä kautta palata takaisin, mutta oikeassa elämässä oikein noitien keskuudessa ei ole mitään sääntöjä kolminkertaisuuksista tai muusta.

Pitkälti riippuen siitä, onko kaverisi oikeasti kokenut loitsija vai ei, voi hänen masennuksensa johtua myös siitä loitsusta mutta enemmän veikkaan että kyse on puhtaasti psykologisista syistä.

Ihmiset masentuvat koska elämä on heidän mielestään paskaa ja yleensä taustalla on vain ja ainoastaan ihminen itse, ei loitsu.

Mitä tulee sinun näkemiisi hahmoihin: Henkiä on aina jatkuvasti kaikkialla ympärillämme — Se että näet ne vasta ei tarkoita että sillä olisi mitään tekemistä loitsun kanssa, korkeintaan se tarkoittaa että olet vasta alkanut aistimaan niitä mitä on kuitenkin ollut kokoajan sinunkin ympärilläsi, loitsusi tai ei.

Vastannut

UnenkulkijaLue viestejä kategoriasta Peruskysymyksiä. (Kiinteä linkki)

Palaa etusivulle