Loitsut ja niiden rajat?

Kysymys

(1) Onko kiroukset yhtä todellista totta kuin siunaukset joita voi luoda valolla ja lähettää ihmiseltä ihmiselle elämään? Minulle on tuttua siunaaminen loitsuin, mutta en tiedä kirouksista niin paljoa että voisin auttaa ystävääni kiperässä tilanteessa.

Haluaisin pyytää viisautta nimenomaan siihen voiko perua jotain minkä toinen ”tuntematon ihminen” on jo langettanut tai vetää tavallaan suojamuuria kirotun ihmisen ympärille ja poistaa kirouksen muurin sisäpuolelta jollain tavalla? Aika vaikeaksi menee, mutta onhan sitä yritettävä. Tiedäthän en voi vain istua paikallani kun paskaa tapahtuu ympärillä, haluan auttaa ympärilläni olevia.

Onko mahdollista pelastaa tilannetta miltään suunnalta, jos oletettavasti ystäväni on kirottu kuolemaan ennenaikaisesti ja kiroaja on ammattilainen? Voiko tämä olla totta ja voiko sitä estää mitenkään, perua kirousta???

(2) Itse asiassa vielä pyytäisin kärsivällisyyttä ja opastusta vielä toiseen askarruttavaan asiaan. On eräs yritys jonka toiminta ei ole tuottanut tulosta ja ollut hieman epäonnistakin. Annanko epäilykselle arvoa että sitä yritystä ei ole tarkoitettu menestymään ja se tuo vain lisää murhetta edetessään. Että jos yritystä siunaisi menestymään, toisiko se vain lisää murhetta mukanansa? Vai uskallanko luottaa että valo energialla luominen tuo vain hyvää mukanansa? Onko edes vilpitöntä puuttua toisten asioihin jos tarkoitus perä onkin hyvä?

(3) Voiko loitsuja käyttää mihin tahansa, milloin tahansa. Yhteisen hyvän nimissä. Vai onko olemassa jotakin rajaa mihin ja milloin saa käyttää luovaa voimaa?

Vastaus

(1) Kiroukset ovat yhtä todellisia ja yhtä toimivia kuin siunauksetkin, silloin kun ne on tehnyt ihminen joka osaa asiansa.

Kirouksen (ja siunauksenkin) ”peruminen” tai estäminen on vaikeata, ellei saa kirouksen/siunauksen tekijää sitä tekemään. Omakohtaisesta kokemuksesta osaan sanoa että aina kannattaa yrittää tietenkin, mutta jos kirouksen tekijä on voimakkaampi tai taitavampi loitsuissaan kuin ”peruja”, niin peruminen ei täten välttämättä onnistu. Suojaloitsun tekeminen saattaa auttaa vaikka kirous olisikin jo langetettu, jos suojausloitsu tehdään hyvin.

Itse lähtisin tällaisessa tilanteessa tekemään suojaloitsua, koska tuntemattoman kirouksen peruuttamisesta voi koitua vain enemmän ongelmia ja murhetta.

(2) Itse en lähtisi sorkkimaan toisten asioita, ellei minulta sellaista pyydettäisi tai en tietäisi että apu on tarpeen. Jos kuitenkin haluaa puuttua toisen omistaman yrityksen asioihin, kannattaa se tehdä varoen. Rahaloitsut jne kannattaa unohtaa saman tien, ne tuskin toimisivat kuitenkaan halutulla tavalla. Kannattanee yrittää siunata yrityksen omistaja ja toivoa hänelle murheetonta elämää. Tällöin ei sörkitä liikaa isojen asioiden kanssa.

(3) Periaatteessa loitsuja voi käyttää mihin tahansa ja koska tahansa, mutta se ei ole kovinkaan fiksua toimintaa. Edes yhteisen hyvän nimissä. Joskus liiallinen loitsujen käyttö kostautuu ilkeällä tavalla. Luonnon ja maailman pitää antaa kulkea omia uomiaan, vaikka joskus siihen pitääkin puuttua loitsujen kautta.

Vastannut

KarhuntassuLue viestejä kategoriasta Vaisto ja voimat. (Kiinteä linkki)

Palaa etusivulle